Skip to main content

Arrangementer og aktiviteter

Få et indblik i vores arrangementer og aktiviteter

Oplevelser, der forener og skaber glæde

Ikke alle familier har økonomi eller overskud til at holde juleaften, tage en tur i zoologisk have eller andre aktiviteter. Raise for Kids afholder løbende arrangementer for udsatte og sårbare familier. Her på siden kan få et indblik i vores arrangementer og aktiviteter.

Et af vores faste tiltag i Raise for Kids er at afholde børnevenlige arrangementer og aktiviteter, der giver glæde, et stærkt netværk og en tiltrængt pause fra hverdagen. 

Vi har en række faste arrangementer, der gentages år for år, mens andre opstår efter aktualitet og afholdes løbende. 

Du kan kun deltage i et arrangement, hvis din familie allerede er tilknyttet Raise for Kids. 

Søg hjælp

Arrangementer

Her kan du se billeder fra vores arrangementer og aktiviteter.

Jul 2023

Ishockey 2023

Bank med CoolEast

Sådan deltager du i et arrangement

Har du brug for en håndsrækning, eller drømmer du om at give dine børn et tiltrængt afbræk?

Uanset om du har brug for hjælp til at få overblikket tilbage, eller ikke selv har mulighed for at give dit barn de oplevelser, du gerne vil, står vi klar til at hjælpe dig godt videre. 

Hvis I allerede er blandt de familier, Raise for Kids hjælper, kan I tilmelde jer et arrangement – er I ikke blandt familierne endnu, skal I sende en ansøgning for at komme i betragtning til at modtage hjælp. 

Hos os er der ingen specifikke krav eller regler for, hvem der kan søge støtte.

Søg hjælp

Faste arrangementer, der afholdes år efter år

Hos Raise for Kids hjælper vi, hvor der er mest brug for det – derfor har vi både faste arrangementer såvel som arrangementer og aktiviteter, der giver mening lige nu og her. 

Vores faste arrangementer:

  • Julehygge
  • Zoo-tur
  • Netværksgrupper
  • Økonomiaftener

På vores Facebook-side såvel som her på siden kan du se billeder fra vores arrangementer og aktiviteter. Har du spørgsmål til et arrangement? Du er altid velkommen til at kontakte os her.

Vi tilbyder løbende økonomisk rådgivning

Det er ikke kun uoverskueligt at mangle overskud og ressourcer – det kan også være helt utrolig ensomt. Og det er en kamp, ingen skal kæmpe alene. 

Derfor sørger vi for også at tilbyde dig som forælder den hjælp og støtte, du har brug for, for igen at komme på benene. Både i form af løbende økonomisk rådgivning, økonomiaftener og et stærkt, socialt netværk med netværks- og venindegrupper.

Vil du være med til at gøre en forskel? Kontakt os, hvis du vil være frivillig

Raise for Kids er gratis. Derfor er vi afhængige af frivillige for at gøre vores arrangementer og aktiviteter til en succes. Vil du være med til at gøre en forskel? Skriv til os og hør mere om, hvordan du kan hjælpe.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os her

Er du i tvivl om, hvordan din familie kan komme i betragtning til at modtage hjælp, eller vil du gerne vide mere om, hvordan du kan støtte Raise for Kids.

Kontakt os